BIJZONDER FRIETWERK

Recentebeoordeling


4 sterren uit 33 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bijzonder Frietwerk. Meer weten? Ontdek meer

17 mei 2024 om 17:07 Voor bijna 18 euro voor een patat met rendang was ik zwaar teleurgesteld. De kokosmayo was zo goed als niet te bekennen en het vlees was zo flauw, zat totaal geen zout in. Het was mijn geld helaas absoluut niet waard.
6 apr 2024 om 17:42 Vegan loaded fries was lekker, het werd eerder bezorgd dan verwacht en er was een leuke boodschap op het tasje geschreven
28 mrt 2024 om 16:42 Eten was goed maar veel te lang op mijn bestelling moeten wachten
12 mrt 2024 om 11:32 Het eten was prima, maar de tijd dat ik heb moeten wachten vind ik ronduit belachelijk. Ik heb uiteindelijk 3u10m gewacht voordat het aankwam. Dit was de eerste en gelijk de laatste keer dat ik hier iets heb besteld!
10 mrt 2024 om 4:01 1.5 uur wachttijd het was oké, niet bijzonder
7 feb 2024 om 21:41 Bijzonder kut.
24 jan 2024 om 19:42 Top, genoeg aanbod. En leuke boodschap geschreven op het tasje, goed detail!
6 jan 2024 om 14:11 Sma-ke-loos de kroket gamba en kroket kaas. Heel teleurstellend! Het eten was wel warm bij aankomst.
30 dec 2023 om 22:48 De loaded fries rendang was erg lekker, met een verrassende bite. Goed verpakt.
14 dec 2023 om 21:30 Zeker erg lekker maar wel ook erg duur. Top dat er meerdere vegan keuzes zijn. Vegan chilli cheese erg lekker. Vegan frikandel wat klein. Als je saus besteld krijg je een grote bak.
14 dec 2023 om 18:19 Een aanrader